"Sarki fény akkor jön létre, amikor a Napból érkező töltött részecskék hatására fölfénylenek a légkör gázmolekulái." - like in the neoncső

Gyűlölsz, hát én is gyűlöllek.

I don't want remember.

Ha valaki azt mondja, hogy szeretlek, akkor baj van.

nem önálló
önállótlan
függő
--,

Nem sok emlékem van gyerekkoromból, de egy estére emlékszem. A szüleim hálószobájában néztünk tévét. Két ágy össze volt tolva, az ágyak mellett egy fotel. Olyanok lehettünk, mint a verebek. És megvolt a közös fészkünk, ami a miénk volt. Emlékszem a nővéreimre, anyukámra és a fél szobára. Apámra nem. Bár tudom, hogy ott volt. De talán az agy kiválogatja az emlékeket, és csak a jókat tartja meg.

I can't be sexy, when you hate me.

Azzal válaszoltam, hogy nem válaszoltam.

Várom a csodát, ami jelen pillanatban egyezik az internettel.

Nem vagyok a szíved, mert ha az lennék, kibaszottul fájnék.

I don't want to poke back.

Azért szeretem a távolságot, mert megtanít szeretni. Úgy értem kinek kell egy beteljesülő szerelem?

Mindig úgy érnek véget ezek a kalandok, hogy mindennek elmond a másik fél. És azért, mert nem tudja elviselni a veszteséget, és mert nem érti mi változott. Ezt el kell fogadni. Ha a levél a fáról le akar hullani, semmi sem állíthatja meg.

Az utcán meglátod az egyik ismerősödet. Rájössz, hogy ő már halott. Ez nem a te világod. Rájössz, hogy mégis.

Ha valamit tehetnék értük, megtenném.

Ha Isten segíteni tudna, hogy ti mindig boldogok legyetek, még hinnék is benne.

Tudod, mi a szánalmas? Hogy a kedvükért még meg is ölhetlek.

És egy kibaszott pengét sem használhatok a vérhígító miatt. Vagy játszunk nagyban?

Azt mondtam, soha a büdös életben nem bőgök miattad. És most tényleg nem miattad sírok. Hanem Értük.

Na, pont most dőlt el, hogy soha a kibaszott életben nem kérek tőled semmit.

Nem mondom, hogy szar ember vagy, csak azt, hogy mi kurvára nem jövünk ki.

Azért kezdtem el szeretni magam, mert ha az embert senki sem szereti, akkor megőrül. És nem akarok őrült lenni.

Mikor lefekszel, csak kevésszer jut eszedbe, hogy mi lesz, ha nem ébredsz fel többet?

Kávéba fojtom bánatom.

Csak abban hiszek, amit tudok. Szóval nem hihetek semmiben.

Amit én látok, azt ő festi le. Amit én akarok, azt ő éli meg. Ez a nap nem igazán jött be. Pontosabban kicsapta a huzat.

Remélem nem sértődik meg az információ megosztásért senki: A karthauzi szerzetesrend egy termelőrend, melynek tagjai a hármas fogadalmon kívül némasági fogadalmat is tettek.

Egy oldalra felírva: Isteni színjáték. De hogy kerül a Pokol kapujába Dante mellé Amundsen? Mit szívtál, ember?!

 Néha szívesen lennék egy 6 éves kislány, rózsaszín tiarával. De már sosem leszek 6 éves, és ha eddig nem kaptam tiarát, nem valószínű, hogy ezután fogok. Persze nincs kizárva, de a legegyszerűbb az lenne, ha vennék magamnak egyet.

Csak érteném, hogy miért van ez. Nem használok három pontot, mert túlságosan elhasznált. És immár második hónapja érezhetem a Fraxiparine csodálatos hatását. A bőröm pedig csodálatos állapotban... Hazudtold meg magad, tégy a saját szabályaid ellen. Lázadj még önmagad ellen is, mert felszabadító érzés.

Nem kellek senkinek? - Nekem sem kell senki, elvégre egy Orsay ruhában ülök egy bögre Baileys mellett. Szóval így készülnek a lecsengett alkoholisták?

Az egyik este megmagyarázhatatlan jókedved van. Mindenkivel kellemesen csevegsz. Boldog vagy. Mintha mindenkibe szerelmes lennél és mindenki szeretne, mindenkit szeretnél. Aztán bumm. Nem tudod mi történt és a következő éjfélkor már senki sem emlékszik rád. Senkinek sem vagy fontos. Mindenki elfelejt. Rájössz, hogy depressziós vagy és csak az orvosok emlékeznek rád. Hát, van ilyen. Ha nem kellesz senkinek, akkor neked sem kell senki? Mert nekem most mindenki kell...ene...

d666o95r11k10a 2012.07.17. 19:59

3428_1342547883.gif_500x375

Fel akartalak hívni. De eszembe jutott, hogy lehet, hogy az ápolónő vörös hajú, és nem akartam zavarni. Gondolom nem haltál meg.

...

Egy kapcsolatban bizonyos idő múlva a házasság és a szakítás hasonló kaiberű, akkor miért van, hogy a házasságot hónapokig tervezik, míg a szakítás egy csettintésre végbe vihető.

Az alkoholizmus mocskos, undorító dolog. És az alkoholizmusnál csak az áldozatai az undorítóbbak. Igénytelen, semmirekellő alkoholisták. Mégis nekik áll a világ.

Játékunk első nyertese ön. Látom, nem sokat költ fodrászra, haj híján samponra sincs szükség. Azonban amit ezen megspórólhat tetoválásokra költi. Jól meggondolta ezt? Aranyos talpnyaló kutyus, akit egy plüssmajom is megver. Ó, milyen elragadó. Írni, természetesen nem kell tudnia, elvégre első osztályban tanulta, ki emlékszik már arra.

A second gentleman ön. Az ön frizőre láthatóan jobban keres. Taraj itt, taraj ott. Piros itt, lila ott. Igazán pompázatos. Magába is esnék, ha nem lennék kibiztosítva. De köszönjük meg a kalandpark dolgozóinak, hogy segítettek a biztonságom megőrzésében.

Az utolsó dobogós hely az öné. Hogyan érzi magát? Egy szerény kis fekete kosztümös úriember. Aki úgy viselkedik, mintha minden mindegy lenne neki. Hosszú szőke haj, akár fehér babetta is lehetne, ha nem kelt volna el kéken.

Vajon ki az őrült ebben a körben? A szélsőségek, a középút, vagy a narrátor? És hidd el, nem te forogsz a középpontban. De kérlek, nincs is középpont. Csak egy kissé égető magma.

Sokszor gondoltam arra, hogy sírnom kellene, de nem tudtam. Most pedig azt érzem, hogy sírni akarok, és tudnék is. Gyűlölöm ezt az érzést. Akarsz valamit, teszel érte, de soha a k*rva életben el nem érheted. Őrültnek érzed magad, nem tudod mi bajod van. Fel tudnád gyújtani az egész világegyetemet. Gyűlölsz mindent és mindenkit. Mert mindenki tehetséges, mindenki szeret és tud valamit. De te nem. Csak gyűlölsz mindent, és egoista mivoltodnak köszönhetően ez a minden te magad vagy. Gyűlölöd magadat. Ráadásul ez most menő, úgyhogy teszel még rá egy lapáttal: mégjobban gyűlölöd magad, amiért más is ezt teszi. Meg akarsz minden érzéstől szabadulni. De csak arra tudsz gondolni, hogy mennyire béna vagy. Na ez az érzés az, amitől szadista leszel..

i-hate-myself-and-i-want-to-die-001.png

Csak vicceltem. Viccelhetsz.

Megtanítanak visszaköszönni, ha köszönnek neked. Akkor miért vannak felháborodva, ha visszaszólsz, mikor neked szólnak?

Megláttam a tököt és hihetetlen vonzalmat éreztem az iránt, hogy megpucoljam. Így született A nővérem töltött töke. Azt hiszem elmondhatja, hogy a töke tele van.

Egy este sem telhet ezentúl "fain zöld pólós focista" nélkül. Vagy mégis.

Megint a féltékenység beszél belőlem, de ha ti vagytok a felnőttek, akkor miért viselkedtek gyerekesen?

Mégis mit mondhatnék neked? Látod ahogy felnövök, ilyen undorító dologban keveseknek van része, még a szülők is becsukják a szemüket. Mindig érzem, hogy amit teszek, neked sosem tetszik. Lehet, hogy pont az nem tetszik neked, hogy próbálok a kedvedre lenni. Már engem idegesít, hogy érzem, hogy idegesítelek. Sajnálom. Ha tudnék Freyától kérnék segítséget, hogy mondja meg, mi a fene folyik itt. Őrület. Mindenhol légytetemek.

Előzetes bejelentés: a bejegyzés trágár szavakat tartalmaz. Aki úgy gondolja, hogy nyers, obszcén, durva és illetlen szavakkal ki lehet mindent fejezni, az téved. Elvégre - mivégre lennének ilyen szavak, ha szégyenleni kellene használatukat.

Tehát.

Mi a faszért igyekezzen az ember bármit elérni, ha egyszer úgysem értékelik a belefektetett energiát, a végeredményt. Kérem, ha egy szervvel többem lenne, akkor több lennék? Nem minden arany, ami fénylek, de nem is mondom, hogy a bolondok aranyát kell keresni. Csak azt mondom, hogy mi értelme bárminek, ha senki sem veszi értelmét? Ha egy terméknek szebb a csomagolása, miért azt választjuk a jobb kritikával bíróval szemben? Miért vállal bárki gyereket, ha nincs tisztában a kockázattal? Miért tesznek az emberek olyat, aminek nincsenek tisztában a következményeivel? Az embernek mindent el kell tűrnie addig, amíg be nem tölti a zsenik által elfogadott életkort. De addig megtanulnak tűrni, viselni. És bár megtehetnének akármit, már mindegy lesz. Mert vagy most, vagy soha. Vagy később. Akkor talán mégsem mindegy? És mégis mi a fenéről beszélünk?

"Mert mindenik tükör volt,
Ahonnan láthatám:
Hogy a földön nekem van
Legszeretőbb anyám!"

Csak nem mindegy, hogy kit szeret az anyád.

De elismerem: jobban megérdemli. Csak azt hiszem irigy vagyok.

Egyszer az egyik ismerősöm azt mondta, hogy a szerelem egy idő után szeretetté, vagy utálattá változik.

Biztos, hogy van szerelem? Mi van, ha ez is csak egy kitalált betegség, mint a depresszió. Az embernek túl kevés dolga van, kitalálja, hogy mik a tünetek és lám egy újabb betegség születik. Elvégre már a szofisták is tudták, hogy mindent be lehet bizonyítani. És tényleg mindent be lehet bizonyítani? Akkor mindennek az ellentettjét is be lehet bizonyítani? Akkor az egész világ ellent mond magának? Vagy vannak tények, amik tények, és sosem változnak? Ha mindig, minden változik, akkor hogy lehet mégis minden ugyanolyan?

Az egész élet véletleneken alapul. Tele van ha-val. Mindent a kémia vezérel. Miért gondolja az emberiség, hogy ő az evolúció csúcsa? Amiről nem tudunk biztosat, arról hogyan nyilatkozhatunk? Természetesen kockáztatni kell, de sosem lehet csak egy lehetőség. Kell b és c terv is. És ha itt tartunk nem véletlenül olyan hosszú az ABC.

Váltsd meg a világot, de ne felejtsd el, hogy a gyümölcs mennyire finom!

Vagy azt keresed bennem, ami benne nincs meg, vagy azt, ami benne megvolt.

Tippem sincs, hogy hogyan változzam úgy, hogy nem tudom merre akarok változni. De talán ha elérem a határokat, meglátom, hogy milyen nem akarok lenni, és ha tudom, hogy milyen nem akarok lenni, akkor már majdnem tudom, hogy milyennek kell lennem.

Nem, nem szeretnék olyan lenni, mint te. Tudod, tisztelem benned azt, amilyen vagy, és szimpatikus is. De az végképp nem én vagyok, és még csak késztetést sem érzek, hogy olyanná váljak.

Kedves láb, hogy veled csak a baj van! A végén úgy járok, mint Amber Sweet. Mert ugye, "Amber Sweet addicted to the knife".

süti beállítások módosítása