Előzetes bejelentés: a bejegyzés trágár szavakat tartalmaz. Aki úgy gondolja, hogy nyers, obszcén, durva és illetlen szavakkal ki lehet mindent fejezni, az téved. Elvégre - mivégre lennének ilyen szavak, ha szégyenleni kellene használatukat.

Tehát.

Mi a faszért igyekezzen az ember bármit elérni, ha egyszer úgysem értékelik a belefektetett energiát, a végeredményt. Kérem, ha egy szervvel többem lenne, akkor több lennék? Nem minden arany, ami fénylek, de nem is mondom, hogy a bolondok aranyát kell keresni. Csak azt mondom, hogy mi értelme bárminek, ha senki sem veszi értelmét? Ha egy terméknek szebb a csomagolása, miért azt választjuk a jobb kritikával bíróval szemben? Miért vállal bárki gyereket, ha nincs tisztában a kockázattal? Miért tesznek az emberek olyat, aminek nincsenek tisztában a következményeivel? Az embernek mindent el kell tűrnie addig, amíg be nem tölti a zsenik által elfogadott életkort. De addig megtanulnak tűrni, viselni. És bár megtehetnének akármit, már mindegy lesz. Mert vagy most, vagy soha. Vagy később. Akkor talán mégsem mindegy? És mégis mi a fenéről beszélünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://d666o95r11k10a.blog.hu/api/trackback/id/tr744633295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása