Amit én látok, azt ő festi le. Amit én akarok, azt ő éli meg. Ez a nap nem igazán jött be. Pontosabban kicsapta a huzat.

Remélem nem sértődik meg az információ megosztásért senki: A karthauzi szerzetesrend egy termelőrend, melynek tagjai a hármas fogadalmon kívül némasági fogadalmat is tettek.

Egy oldalra felírva: Isteni színjáték. De hogy kerül a Pokol kapujába Dante mellé Amundsen? Mit szívtál, ember?!

 Néha szívesen lennék egy 6 éves kislány, rózsaszín tiarával. De már sosem leszek 6 éves, és ha eddig nem kaptam tiarát, nem valószínű, hogy ezután fogok. Persze nincs kizárva, de a legegyszerűbb az lenne, ha vennék magamnak egyet.

Csak érteném, hogy miért van ez. Nem használok három pontot, mert túlságosan elhasznált. És immár második hónapja érezhetem a Fraxiparine csodálatos hatását. A bőröm pedig csodálatos állapotban... Hazudtold meg magad, tégy a saját szabályaid ellen. Lázadj még önmagad ellen is, mert felszabadító érzés.

Nem kellek senkinek? - Nekem sem kell senki, elvégre egy Orsay ruhában ülök egy bögre Baileys mellett. Szóval így készülnek a lecsengett alkoholisták?

Az egyik este megmagyarázhatatlan jókedved van. Mindenkivel kellemesen csevegsz. Boldog vagy. Mintha mindenkibe szerelmes lennél és mindenki szeretne, mindenkit szeretnél. Aztán bumm. Nem tudod mi történt és a következő éjfélkor már senki sem emlékszik rád. Senkinek sem vagy fontos. Mindenki elfelejt. Rájössz, hogy depressziós vagy és csak az orvosok emlékeznek rád. Hát, van ilyen. Ha nem kellesz senkinek, akkor neked sem kell senki? Mert nekem most mindenki kell...ene...

d666o95r11k10a 2012.07.17. 19:59

3428_1342547883.gif_500x375

Fel akartalak hívni. De eszembe jutott, hogy lehet, hogy az ápolónő vörös hajú, és nem akartam zavarni. Gondolom nem haltál meg.

...

Egy kapcsolatban bizonyos idő múlva a házasság és a szakítás hasonló kaiberű, akkor miért van, hogy a házasságot hónapokig tervezik, míg a szakítás egy csettintésre végbe vihető.

Az alkoholizmus mocskos, undorító dolog. És az alkoholizmusnál csak az áldozatai az undorítóbbak. Igénytelen, semmirekellő alkoholisták. Mégis nekik áll a világ.

Játékunk első nyertese ön. Látom, nem sokat költ fodrászra, haj híján samponra sincs szükség. Azonban amit ezen megspórólhat tetoválásokra költi. Jól meggondolta ezt? Aranyos talpnyaló kutyus, akit egy plüssmajom is megver. Ó, milyen elragadó. Írni, természetesen nem kell tudnia, elvégre első osztályban tanulta, ki emlékszik már arra.

A second gentleman ön. Az ön frizőre láthatóan jobban keres. Taraj itt, taraj ott. Piros itt, lila ott. Igazán pompázatos. Magába is esnék, ha nem lennék kibiztosítva. De köszönjük meg a kalandpark dolgozóinak, hogy segítettek a biztonságom megőrzésében.

Az utolsó dobogós hely az öné. Hogyan érzi magát? Egy szerény kis fekete kosztümös úriember. Aki úgy viselkedik, mintha minden mindegy lenne neki. Hosszú szőke haj, akár fehér babetta is lehetne, ha nem kelt volna el kéken.

Vajon ki az őrült ebben a körben? A szélsőségek, a középút, vagy a narrátor? És hidd el, nem te forogsz a középpontban. De kérlek, nincs is középpont. Csak egy kissé égető magma.

süti beállítások módosítása