Zsanett betöltötte a 15-öt, Ági a 45-öt, és az egyetlen Lenkém a 20-at. :) Lenkének hatalmas meglepetésbulit csináltunk, amin többé-kevésbé meg is lepődött.

Annám eltörte egy fürdőszobai baleset során a lábát. Ezek a balesetek mostanság gyakoriak. >.< De komolyan, nem tudom minek az oka, lehet, hogy front van. De holnap Kuli papának születés-névnapi ebédje lesz és azon már lehet, hogy Anna is részt vesz a Vespucci-csizmájában. :) Remélem még valaki olvassa a blogom. Bár, ha nem sem baj, mert legalább nem kell elpirulnom a lámpalázam miatt.

Egy pár matekverseny lefutott, a jegyeim romlottak félév óta, egyébként haragszom magamra a munkamorálom miatt. Semmi különös ezen kívül. Ha tényleg az ELTÉ-n szeretnék kikötni, ideje lenne összeszednem magamat! Igyekszem, csak nehéz a restség miatt. :(

Zsófia bemutatta a barátját, Zolit. Valahogy mégsem olyan, mintha most ismertem volna meg. Bár egyszer találkoztam vele már Budapesten, de olyan természetesen viselkedik, mintha ezer éve ismerne minket. :) Szimpatikus, és amíg nem tesz rossz fát a tűzre el is viselem Zsófiám körül. :)

Zeneileg "hímelődtem". :) Pontosabban annyi HIM-et hallgatok, hogy azonkívül szinte semmit. :) Ami nem feltétlenül rossz. :)

Most megyek további ügyes-bajos dolgaimat intézni. Kellemes estét mindenkinek! :)

Jelige: mandragóra

süti beállítások módosítása