Hát, sok minden történt és rendes bejegyzést régen írtam. Vagyis... sosem írtam rendes bejegyzést, de mindegy. :D

14-én be lett a hajam véga festve kékre. Egy kicsit szürkésnek nézett ki, de mindegy. Aztán hajat mostam és még fehéresebb lett. Úgyhogy egy titkos módszerrel bekékítettem, de mivel ki van szőkítve, zöldesnek látszik. XD Hát, mindegy, nem olyan, mint volt. :D

16-án voltam fogorvosnál. Betömte a fogamat és azt mondta, hogy a többi szép. :D Fehérebbet akarok, de azt mondták, hogy ez az egészséges. :/ :)

18-án volt Boti születésnapja. Boldog születésnapot neki. :D (G)(^)

19-én mentünk volna takarítani a szőlőbe a bulira. De rossz idő volt és nem mentünk. Van papámnak egy háza, ami üres, mert dédimamám meghalt és ő élt ott. Ott fogjuk megtartani a szőlősbulit, ami szinte luxus a szőlőhöz képest. XD :D

Tegnap volt a tanévzáró. Kitűnő lettem és kaptam egy könyvet... Zsolti bevitt. :O Aztán ki is hozott. :O És mikor megkérdeztem, hogy miért olyan kedves, akkor azt mondta, hogy most megérdmlem. :O Aztán találkoztunk Tibi bácsival és eldicsekedett, hogy s mint ment a tanévzáró, merthogy az ő lányának ki kellet menni és kezett fogott vele az igazgatónő, meg nem tudom én, és hogy csak két gyerekkel fogott kezet, bla-bla-bla... És a végén azt mondta, most az ő gyereke vagyok. :@ Ekkor azt hittem, megütöm, mert "most", minden második nap meg letagad. Hát, jó. :@

Ági azt mondta, hogy szóljak néhány nappal a beiratkozás előtt Zsoltinak, mert el akar minket vinni, mert ugye logikusan Szolnokon lesz. Nem örültem neki, de mindegy. Szóltam neki tegnap és még ő volt felháborodva, hogy jaj, de diplomaosztó lesz szombaton és nem ér rá, mert pénteken azt sem tudja meddig pakolnak, meg mindent felhozott, csak Noé bárkáját nem. Mondom, jó, csak azt hittem el akar vinni, mert Lenke is jött volna. Lenkével erről is kéne beszélnem, hogy így jön-e... Mondjuk Lenkét sem vitte el, mikor ő iratkozott be, szóval nem értem engem miért akart. :@ Úgyhogy busz. De nem baj, megszoktam már. :) Kb 5-kor kell majd kelnem. :S 06:35-kor indul. YEAH! Imádom Szolnokot, imádom a Szecskát. :) (Még. :D)

Ma pakoltam a szobámban. ÉS! Felhúztam a redőnyt. Bár, csak azért , mert apa bejött és elkezdett kötözködni, hogy olyan, mint egy börtönben, mi ez a füstszag, stb, stb.

Livre terveztem az öltözékemet, meg a kocsmához is vannak ötleteim, és csak azt várom, hogy Lenke hazajöjjön és megoszthassam vele, mert ugye ő a résztulajdonos. :)

Fecó meg holnap hajnalban indul Soltvadkertre. :S Dolgozni fog, csak annyit tudott, hogy "amíg szükség lesz rá". :( Hát, ez van.

Beszéltem egy csomó emberrel msn-en. Túl vagyok szocializálódva. :D Hajnalkával mikor beszéltem, tökre megnyugtatott. :D Köszönöm Hajniii. :)

süti beállítások módosítása