"Sarah úgy érezte boldog. Mi több, rettentően jó kedve volt, és nem értette mi lehet a kiváltó ok, mert pár napja legszívesebben csak sírt volna...

Rájött miért van ennyire magas szinten boldogsága: szerelmes lett. A fiú nem szereti, de erről könnyen megfeledkezik, ha beletemetkezhet arcába, amit gyöngyszemei díszítenek, és búzahaja keretez. Tekintete néha üres volt, de nem belülről tükrözte, csak messzebb nyúlt látótere, mint szemben vele bárki is gondolná... Ha látni akarod amit ő, mellé kell állnod, eggyé kell válnotok. azonban Sarah dolga nem könnyű. A fiút Jonnak hívják. Jon semmi másról nem akar hallani, csak Ophéliáról. Sarah időnként úgy érzi, csak álmodik, mikor Jonra gondol. De egyáltalán mi a bizonyíték arra, hogy tényleg létezik Jon? Mi van, ha Ophélia egy boszorkány és elhiteti Sarahval, hogy Jon létezik, de sosem lehet az övé... És mi a bizonyíték arra, hogy Ophélia létezik? Erre a bizonyíték Jon. És Jonra a bizonyíték egy sajgó halánték... Sarah rettentően lehangolt, amikor végiggondolja mi veszi körül... "Bárcsak én lennék Ophélia!"

Ezt az egész történetet belerakták egy nagy bográcsba, és mikor kezd leégni, mindig megkavarja Peter. Peter Jon legjobb barátja, aki akarva-akaratlan keresztbe tesz Sarahnak. És Sarah úgy érzi a feje csak lüktet, lüktet, és lüktet...

Sarah véleménye szerint Peter rengetg mindent megtenne érte, Sarah azonban Jonért adná bármikor vérét. Jon pedig Ophéliáért... Sarah élete nem könnyű, és tudja, hogy senkié sem lehet az, mert különben nem életnek hívnák... De nem tud mindent Jonról, pedig szeretne... De Jon körbekeríti magát. Az elején tűznek tűnt, és Sarah nem fél a tűztől, sőt kifejezetten imádja, de rájött, hogy a tűz mögött van egy fal is. Ami túl magas, hogy megmássza.

Sarah tanácstalanul áll a tűzben. Gondolkozik mit kéne tennie...

"Folytatom amit elkezdtem! Én is magasabbra húzom a falamat Peter előtt. Ami Jon felé vezet, próbálom ledönteni, s közben arra törekszem, hogy Ophélia ne tudjon ellenem tenni." - Gondolta reménykedve, bár sosem tudott remélni... Elfelejtett hinni, és nincs, aki megtanítaná rá... Így egyedül próbál életben maradni a tűzben. Próbálja ledönteni a falat, amit ledöntött, abból a másik oldalt erősíti meg. Egyszerű, mégis öszetett. Sarah lassan azt sem érti, hogy miért kell lélegeznie... Aztán belényilall egy gondolat: "Hogy láthassam legalább még egyszer!". S közben az is kiment a fejéből, hogy sosem kaparinthatja meg Jont. Ophelia egyedül is erős, azonban akik mögötte állnak, még erősebbé teszik... Reményét vesztve, mégis reménykedve kezd mászni a hatalmas falon, s ami eszébe jut: "Ha leesek, legalább folyton a közelében leszek, mert Ophélia félig megölte..."

És Sarah csak mászik, mászik, mászik. Néha pihenni próbál, de a vágy nem hagyja nyugodni, még álmában is felfelé mászik... mászik, mászik, és mászik..."

http:impiklotua//wgs.kwkatp.ihihfahi/w:rah_St-eleorg/w/diikar/664ha.Sau/Ste-hu.-f9tealh-ew

A bejegyzés trackback címe:

https://d666o95r11k10a.blog.hu/api/trackback/id/tr292170038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

defiszon 2010.07.27. 11:34:30

Hogy tetted ki a fészbúk megosztó biszbaszt? :O

d666o95r11k10a 2010.07.27. 11:43:40

Hát, admin, ott megjelenítés, ott meg megosztások. :D
süti beállítások módosítása