"Erőteljes, farkasszerű, félhosszú szőrű kutya. A szukák marmagassága 60-70 cm, a kanoké 65-75 cm. Csontjai erősek és oválisak, anélkül, hogy nehéznek tűnnének. Harmonikus felépítésű, a lábai hosszúak, anélkül, hogy a kutya hosszú lábúnak tűnne. Igen figyelmes, óvatos és tartózkodó kutya, idegen személyekkel és helyzetekkel szemben bizalmatlan, anélkül, hogy idegességet mutatna. A kanok és szukák testfelépítésükben és viselkedésükben kifejezetten különböznek. Jellegzetes fajtajegy a fokozott önállóság, mely korábban képessé tette vakvezetőkutyaként is dolgozni."

400px-Bow_bow.jpg_light-49171-stybia.jpgsaarloos_wolfdog_0082_imagelarge.jpgsaarloos_wolfdog_0001_imagelarge.jpgsaarloos_wolfdog_0075.jpgsaarloos_wolfdog_0016_imagelarge.jpgSaarloos_wolfdog_by_Kiba67.jpg

http://www.allatvilag.eoldal.hu/cikkek/saarloosi-farkaskutya.html

A bejegyzés trackback címe:

https://d666o95r11k10a.blog.hu/api/trackback/id/tr115477411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása