Tegnap volt a metálliget. Meg volt valami punk fesztivál. Én persze nem voltam sehol. ='( Pedig azt mondták drága nővérkéim, hogy ha elmúlok 14, akkor eljönnek velem. Mert tavaly igaz nem voltak, de az előtt mentek egy jópárszor. Szörnyű, hogy rajtuk kívül, nem tudok kivel "bulizni". =( Itthon kuksoltam a gép előtt és fél egykor rávettem magamat, hogy aludjak.

Ma volt a szavazás. A FiDeSz megszegte a kampánycsendet. Péntek éjféltől kampánycsend van. Teganp még nem volt az iskola előtt semmi, ma reggelre meg Pócsot hirdető festés díszelgett az utcakövön. Mellesleg a falu egyik fele az iskulában szavaz, így mindenki látja a feliratot. Kíváncsi leszek, hogy ki fogja feljelenteni a pártot. Ha egyáltalán feljelenti őket valaki. Az eredmény meg mégjobban érdekel.

Hát ez van.

Később majd megpróbálom, hogy elmondjam neked, mennyire szeretlek. De most csak érezni tudom.

/Honoré de Balzac/

További idézetek Balzactól: Honoré de Balzac

Fecó elküldte a listát, hogy mit játszanak a koncerten. A tisztiben lesz 23-án.

1:INTRO

2:SING SING:HALÁL A MÁJRA!!      

3:DINAMIT:TINÉDZSER DAL!!   

4:TANKCSAPDA:Johnny a Mocsokban!!

5:AURÓRA: EGY KIS ANARCHIA!!

6:TANKCSAPDA:ROCK & ROLL RUGÓJA!!      

7:P-MOBIL: UTOLSÓ CIGARETTA!!

8:RAMONES:HÉTKÖZNA"PI CSA"LÓDÁSOK:BLITZKRIEG BOP!!

9:TANKCSAPDA:EGYSZERŰ DAL!!

10:TANKCSAPDA:EZ AZ A HÁZ!!

11:BEATRICE:AZOK A BOLDOG SZÉP NAPOK!!

12:AC/DC: HIGHWAY TO HELL!!

13:OUTRO!!

 

Egyébként ott lesz a Jelek is. Csaba mondta húsvétkor, hogy lehet (kell!!!) menni. =) Meg valamikor lesz a Lesz Vigaszban is koncertjük. Ott lesz Csontos Csabi másik együttese is, ők csak Metallicát játszanak. = )))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://d666o95r11k10a.blog.hu/api/trackback/id/tr981911746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása