Ez a zeneszám elég nehezen emészthető, azonban a bélmozgás edzése érdekében meghallgatható.

Ma van a téli szünet első napja.

Tegnap Zsófival moziban voltunk. A hobbit - Smaug pusztaságát néztük meg. 3D-s előadás volt. Jó volt. Utána Zsófi meghívott egy sajtburgerre az Ádi Büfébe. Büszke volt rám, amiért hét óra után ettem. Én meg büszke voltam, amiért az egészet megettem. Bár elég rosszul voltam utána.

Csütörtökön volt a karácsonyi ünnepség a kollégiumban. Jó volt a műsor, bár érdekes volt fél ötkor vacsorázni. Gyrostál volt a karácsonyi vacsora. Folyton csak az evés... :)

Vasárnap volt Andi szalagavatója. Nagyon szép volt. :) Andi keringőzött is, és olyan volt, mint egy hercegnő. :) Az osztálytáncuk rocky volt, és Andi nagyon jól táncolt. Van érzéke hozzá.

Vasárnap délelőtt Zsófival Halász Judit koncerten voltunk. Tetszett, és nem gondoltam volna, de: meghatódtam. A koncert címe Apu, figyelj rám! volt. Érdekes volt.

Szerdán megírtam életem legrosszabb történelem tz-jét. Elég rosszul éreztem magam miatt, és még most is bánt. De felajánlotta a tanárnő, hogy írhatok javítót.

Máté és Lenke megsértődtek, amiért nem hívtuk őket a koncertre és a moziba. A koncertre Zsófi azért vitt magával, mert Andi szalagavatója miatt nála aludtam. Úgy volt, hogy megyünk a karácsonyi vásárba, de nem mentünk. Lenke mondta, hogy miért nem hívtuk a karácsonyi vásárba. De nem szokott Pestre jönni, ha hívom, és erre azt felelte, hogy ha nem is megy, azért jól esik neki, ha hívjuk. A "Sexy people"-ös bulikba nem gyakran hívják Zsófit, és ha nem is mindig jönne, akkor is jól esne neki a meghívás. Így gondolom legalábbis. Van Lenke feltevésében ráció, de nem gondolom, hogy haragudnia kellene. Máté a mozizásról hiányolta a meghívást. Anyától kaptuk Zsófival karácsonyra a mozijegyeket. Máté szolgálatban volt aznap, nem tudtak volna jönni. Máté nem hajlandó buszozni, így a programszervezés velük nehéz. Gyakran megesik, hogy ők sem hívnak, mikor kirándulni mennek. Tudom, hogy ők egy pár, és más, ha együtt mennek valahova, de Zsófival nem szoktunk olyan gyakran programokat szervezni, hogy féltékenynek kellene legyenek. Bánt, hogy megsértődtek, de nem feltétlenül tartom jogosnak. Az is bánt, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy fel kellene nőnöm. Ezt nem olyan dolog, amit nagyon erőltetni lehet, szerintem. Majd kialakul. Ők is túllépték már a nagykorúságot, és nem sokkal felnőttebbek, mint a korhatár alatt voltak. Sok dolog van, amit fel nem foghatok.

A karácsony közeledik, de nem érzem, csak látom a naptárban. Fura ez az egész dolog. A mindenség, az ünnepek. A "boldog családi napok". Az érzelem, az értelem. Minden.

Agresszív, türelmetlen, ön- és közveszélyes vagyok. De valami olyasmi a helyzet, hogy talán van egy kis Csöndem. Remélem nem megy tönkre sok kiabálástól a fejemben. Elveszik, elmerül, elenyészik az időben. Vagy talán mégsem. Semmiben sem vagyok határozott, és már bánt. Ez nem volt mindig így. Volt, mikor tudtam, mit akarok. Képes voltam elhatározni sok mindent, és úgy is tenni, hogy minden, amit akarok megvalósuljon. Akarok. Akarom. Akarat. "Így megy ez."

Vasárnap kakó-party lesz. Már semmi sem olyan, mint régen. Csak tudnám, mi változott, és tanulnám meg értékelni. Nehéz, nehéz, nehéz. Nehéz a lét.

d666o95r11k10a 2013.12.21. 01:06

Klasszikus

"A család nem a vérről szól, hanem arról, hogy akkor fogják meg a kezed, amikor a legnagyobb szükséged van rá."

"Csodájára járnak a káprázatos, festett falunak"

"Tíz dolog, ami egyáltalán nem olyan jó New Yorkban, mint Budapesten"

"Legyen nekik."

New York télen.

"Hogyan éljük túl a telet Budapesten?"

süti beállítások módosítása