Első hipotézisem: Olyan emberekkel vedd körül magad, akik szeretnek téged. - hibásnak bizonyult. Ha kedvelnek, de én őket nem, az eredmény falra mászás.
Második hipotézisem: Olyan emberekkel vedd körül magad, akiket szeretsz. - ez a feltételezés is hibás megoldás. Az ember azt érezheti, hogy felesleges, zavaró tényező.
Harmadik (utolsó) hipotézisem: Vedd magad köré azokat az embereket, akiket szeretsz és ők is szeretnek téged. Ez szimpatikus megfogalmazás. Talán egy vallás alapja is lehetne.

Rájöttem, hogy semmi bajom, csak az, ami minden tizenévesnek: Mag vagyunk róla győződve, hogy senki nem törődik velünk.

Rossz érzés tudni, hogy van ember, aki nem szeret. Rossz érzés tudni, hogy van ember, akinek nem tetszel. Rossz érzés tudni, hogy van aki Gyűlöl. Szóval boldogok a lelki szegények.

Ha valaki beszél - legyen bármennyire buta - hallgasd figyelmesen! Sosem tudhatod kitől tanulhatsz a legtöbbet!

Mert milyen az arca annak, aki külön világban él?

A fogam megállt a fejlődésben. Milyen ez a világ?

Azért zöld a hajam, mert nyers vagyok, éretlen, és fotoszintetizálok.

Az emberek ezerfélék. Ezért nem tudod az ezerféle bajaidat egy embernek elmesélni. Mert minden egyféle ember az egyféle gondjaidra, ügyeidre kíváncsi.

Tavaly a mélypontjaim csütörtökre estek, úgy tűnik most a szerdák következnek.

Leírhatatlanul félelmetes, mikor az ember rájön, hogy nincs pénze és nem tud honnan szerezni.

Fel akartam építeni a saját birodalmamat. Egy kastélyból állt volna, amiben rengeteg fiatal és felnőtt élt volna. Rengetegen dolgoztunk volna érte. Lett volna egy nyaraló kunyhónk, nekem és a királyság tagjainak. Ezért a királyság tagjainak kellett volna dolgozniuk, de mindenki tudja, hogy már most penészedik emiatt.
Fel akartam húzni egy egész új világot. De rájöttem, hogy anyagi gondok miatt nem sikerülhet. Mert mindenhez pénz, pénz és PÉNZ kell!

Van egy barátom. A nevét nem árulom el. Aranyhajú és teaszemű. Okos, vicces és kedves. Nem ismerem tökéletesen, mégis az Alvilágba is lemennék érte. Érte. Azért, hogy éljen. Mert a legfontosabbat még nem mondtam. Mindig mosolyog. Sosem szomorkodik.
Mondom én: A pipacsok elvéreztek.
Erre ő: Dehogy véreztek! Úgy döntöttek ezentúl mindig együtt lesznek. Ezért óceánná váltak.

A mazochisták tápláléka a bűntudat.

Pompás napom volt ma! Végre bizton tudom, hogy a fogaim egészségesek és a portás bácsi úgy köszönt vissza, hogy "Szervusz, Kedvesem!".

A fogorvosom "Mizu"-t énekel.

Nincs pénzem és a matek dolgozatom négyes lett. Nem túl sikeres ez a napom.

Ha tehetném kislánnyá változnék. Úgy hatéves formára. Egész nap jól viselkednék és végig meséket olvasnék.

süti beállítások módosítása